[LPIC-1]Security 3

With X11 forwarding in ssh, what environment variable is automatically set in the remote host shell that is not set when X11 forwarding is not enabled? (Specify only the environment variable without any additional commands or values.)

Answer: DISPLAY

題解

「DISPLAY」環境變數的值為:

hostname:D.S

「hostname」是執行X server的主機名稱

「D」是顯示的序號。

「S」是螢幕的號碼。

關於作者

Magic Len

各位好,我是Magic Len,是這網站的管理員。我是台灣台中大肚山上人,畢業於台中高工資訊科和台灣科技大學資訊工程系,曾在桃機航警局服役。我熱愛自然也熱愛科學,喜歡和別人分享自己的知識與經驗。如果你有興趣認識我,可以加我的Facebook,並且請註明是從MagicLen來的。

相關文章